Wie haalde het team van de week?

Wie haalde het team van de week?
Foto: © SC

Speeldag 28 is alweer achter de rug en ook deze week stelt Voetbalkrant.com het Team van de Week samen. Ontdek snel welke spelers dit weekend indruk maakten.

In doel krijgt Wouter Biebauw deze week opnieuw een plekje in het team. Vorige week moest hij zich in extremis nog drie keer omdraaien na zijn berepartij, deze keer kreeg hij wél loon naar werken. Genoeg voor een tweede stuntzege van Mechelen, ook genoeg voor een tweede nominatie op rij voor Biebauw in ons team.

Achterin opteren we voor vier verdedigers. Bij Club Brugge was eigenlijk iedereen op niveau, maar vooral Bjorn Engels (Batshuayi in de achterzak gestoken) viel ons enorm op. Aan de overkant zagen we ook een sterke Laurent Ciman, ook vaak sterk in duel en vaak oplopend. Linksback Oussalah was de beste Kortrijkzaan op zaterdag en bij KV Mechelen was de sterkste beer tegen Dutra, Harbaoui en De Pauw de genaamde Sheldon Bateau.

Naast Timmy Simons konden we deze week écht niet. Hij was omnipresent als verdedigende middenvelder en sprong meermaals bij om de angels uit counters van tegenstanders. Voor hem posteerden we Vadis Odjidja - nog een van de sterke spelers op het middenveld van Club Brugge, het kon evengoed Jorgensen zijn, en Stijn De Smet - goed bij schot in Kortrijk.

Voorin opteren we voor drie mensen. Op de flanken de enige speler van Anderlecht die echt goed was - Andy Najar - en Tim Matthys, alweer goed voor twee doelpunten en zo meer dan ooit dé speler bij Bergen om in de gaten te houden. Wat kan hij nog betekenen voor Bergen in de play-offs? Voorin Tom De Sutter, hij liep zich een dik uur helemaal het pleuris en toonde zich zo een belangrijke speler in het radarwerk van Preud'homme. Iedereen ging er voor, De Sutter was de eerste aanjager en maakte zo de Luikse verdediging moe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties