Reactie Fiere Belhocine kijkt al verder : "Meedoen voor de eerste plaats in onze poule"

Tamara Vereecken
| 1 reacties
Fiere Belhocine kijkt al verder : "Meedoen voor de eerste plaats in onze poule"
Foto: Photonews.be

Karim Belhocine was uiteraard dolgelukkig na de redding van Waasland-Beveren gisteren. "We kunnen nu wel zeggen dat Waasland-Beveren een goeie ploeg is." Hij keek echter ook al vooruit naar play off 2 en daarin wil hij zich niet onbetuigd laten.

Tamara Vereecken in Beveren

Waasland-Beveren begon erg gretig aan de partij en verraste daarmee Standard. “We moesten ons spel spelen, solide en vol vertrouwen beginnen. Dat kon ook want we waren al enkele weken ongeslagen, pakten ook weinig tegendoelpunten,” aldus Belhocine, die er eigenlijk nog maar had zien inzitten. “We hadden kunnen winnen, ja. En het is jammer want ik devieer eigenlijk het schot van Ciman dat de goal werd. Maar goed, we hadden maar één iets in gedachten en dat was een punt halen. Ik ben heel gelukkig en heel fier.”

Wat een onlading – logisch want jullie hebben hier keihard voor gezwoegd. “Het was een heel zwaar seizoen,maar het is nog niet afgelopen. Het begin was heel erg moeilijk, maar dan al het harde werk, die remonte. We mogen ontzettend tevreden zijn en die felicitaties  gaan naar spelers, technische en medische staff, supporters maar ook naar de directie die ons in alle rust liet werken,” bedankte de captain iedereen.

Waasland-Beveren komt in een poule met AA Gent, KVO en Lierse en dat biedt mogelijkheden vindt Belhocine. “Als we verder doen zoals we bezig zijn de afgelopen weken, vind ik wel dat we zelfs kunnen meedoen voor de eerste plaats in onze poule. De verdediging staat er, ook offensief loopt het veel beter. We komen van ver maar ik denk dat we nu wel kunnen zeggen dat  Waasland-Beveren een goeie ploeg is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties