Foket kijkt naar toekomst: "Ik wil snel duidelijkheid"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Foket kijkt naar toekomst: "Ik wil snel duidelijkheid"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Foket werd dit seizoen door KAA Gent verhuurd aan KV Oostende. De flankaanvaller slaagde er niet in om zijn stempel te drukken aan de Belgische kust, maar is niet ontevreden. "Ik speelde toch al meer dan vorig seizoen, hé."

Door Cédric De Volder

Thomas Foket was eigenlijk op geen enkel moment een vaste waarde in het elftal van Fred Vanderbiest. De huurling van de Buffalo's verzamelde wel regelmatig minuten, maar daar bleef het dan ook bij. "Al kan ik niet helemaal ontevreden zijn", aldus de flankaanvaller in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik had natuurlijk op een basisplaats gehoopt, maar speelde toch al meer dan vorig seizoen."

"Oostende heeft een sterke groep", zoekt Foket enkele redenen voor zijn statuut. "We eindigden niet voor niets op een negende plaats in het klassement, hoor. Al reken ik tijdens play-off 2 wel op enkele basisplaatsen. Er moeten nog enkele leuke wedstrijden worden gespeeld en ik wil me tonen."

"Loopt Rednic volgend seizoen nog rond in Gent?"

Maar ondertussen worden de kernen voor volgend seizoen ook al gevormd. Heeft Foket een plaats in de Ghelamco Arena? "Het is voor mij ook koffiedik kijken. Ik heb volgende week een afspraak met KAA Gent om het seizoen te evalueren. Het is natuurlijk sowieso afwachten. Loopt Mircea Rednic volgend seizoen nog rond op de club? Dat speelt toch allemaal mee."

"Maar ik wil snel duidelijkheid", besluit Foket. "Het is belangrijk om de voorbereiding aan te vatten bij je ploeg. Of ik me klaar acht voor een plaatsje bij de Buffalo's? Ik zal me er alleszins niet zonder slag of stoot opzij laten duwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties