Luzon: "Anderlecht? Een match als een ander"

Luzon: "Anderlecht? Een match als een ander"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guy Luzon is klaar voor Anderlecht, maar haalt de schouders op als gesteld wordt dat de wedstrijd net iets specialer is als een andere. "Een match als een ander", zei de Israëli.

Voor Luzon is het dan ook geen bepalende wedstrijd voor de titel. "Neen, het is absurd om daar nu al over te speculeren. We moeten trouwens niet alleen Anderlecht afhouden. Aan mijn psychologische voorbereiding heb ik alvast niets veranderd, en aan de ploeg eigenlijk ook niet. De Sart of Buyens op het middenveld? Het zijn allebei toppers. Als ik voor balbezit kies, zal het De Sart worden, als ik voor omschakeling kies, zal het Buyens zijn", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"De media maken hier weer een heel speciale wedstrijd van, maar voor mij is dit een match als een ander. Een Clasico, een derby tegen Charleroi, het is mij allemaal eender", zei de coach van Standard die net zijn contract verlengde voor twee jaar. "Of het bijtekenen net voor de play-offs een speciale timing was? Neen, ik zie voorzitter Duchâtelet gewoon niet elke dag: hij reist de hele wereld rond, terwijl ik hier dagelijks training moet geven. We waren nu toevallig samen in België. Hij wilde graag voort met mij, en ik wilde graag voort bij Standard, dus het was een logische beslissing."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties