Reactie Luzon blij om 2 redenen: "Deze winst heeft dubbele betekenis"

Robby Morren
Robby Morren
| 16 reacties
Luzon blij om 2 redenen: "Deze winst heeft dubbele betekenis"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guy Luzon was in zijn nopjes. Dankzij de 1-0 overwinning tegen Anderlecht grijpt Standard opnieuw de leidersplaats. Bovendien tikken de Rouches een flinke tik uit aan paars- wit.

Robby Morren in Luik

"Ik ben heel blij met deze overwinning. Het was belangrijk om met een overwinning aan de play-offs te beginnen", vertelde Luzon na afloop.

"We hebben tegen een goede ploeg gespeeld die de vorige twee jaren kampioen werd. Deze winst heeft een dubbele betekenis: we wonnen de eerste match in PO 1 en we deden dat tegen een rechtstreekse concurrent voor de titel."

Toch wil Luzon niet gezegd hebben dat Anderlecht nu uitgeteld is voor de oppergaai. "Als zij volgende week winnen tegen Club Brugge, dan heb je weer een ander verhaal. Het wordt niet beslist in de eerste matchen van de play-offs. Er kan nog veel gebeuren, je speelt nu elke week tegen hele goede teams en iedereen zal nog punten verliezen."

"Carcela had niet de bedoeling om zijn tegenstander te blesseren"

Carcela speelde zich in de kijker. Hij scoorde de enige goal uit de partij en werd op het einde -terecht- met rood van het veld gestuurd na een drieste tackle op het been van Vanden Borre. "Mehdi heeft een goede match gespeeld en gescoord. Hij pakte op het einde een rode kaart, maar hij had helemaal niet de bedoeling om de tegenstander te blesseren", verzekerde de Israëliër.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties