Reactie Siani roemt collectief KVO: "Zelfs 11 Ronaldo's winnen niet van ons"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Siani roemt collectief KVO: "Zelfs 11 Ronaldo's winnen niet van ons"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende graaide zaterdagavond de volle buit mee in de Ghelamco Arena. Sebastian Siani kroonde zich met een knap vrijschopdoelpunt tot matchwinnaar. Achteraf was de Kameroener natuurlijk tevreden. "We hebben het verschil gemaakt met ons sterk collectief."

Siani wees de Buffalo’s al heel snel in de wedstrijd op achtervolgen aan. De middenvelder liet Matz Sels kansloos met een prima geplaatste vrije trap. “Het is de eerste keer dit seizoen dat we erin slagen om uit een rechtstreekse vrije trap te scoren. Ook al is het ‘maar’ in play-off 2, dit doelpuntje is toch mooi meegenomen. Bovendien levert het drie punten op”, aldus de Kameroener.

Gent speelde heel weinig klaar, iets wat ook Siani opviel. “Ik ga er niet al te veel over zeggen, maar je ziet dat het een team met problemen is. Er staat geen team op het veld en er is geen organisatie aanwezig. Het is aan hen om daarvoor oplossingen te zoeken. Wij hebben hun zwakheden alvast weten uit te buiten.”

"We hebben gelezen dat Gent favoriet is om play-off 2 te winnen... We weten wat ons te doen staat dan"

“We zijn naar hier afgezakt in de wetenschap dat we de mindere ploeg waren. Individueel konden we het verschil niet maken, maar met ons sterk collectief wél. Het collectief is altijd sterker dan het individu en dat zag je ook tijdens de match. Je mag nog elf Ronaldo’s op het veld zetten, met ons collectief kunnen wij die aan”, meent een zelfzekere Siani.

Nu volgen twee thuiswedstrijden voor de kustploeg, mag de ambitie nu al bijgesteld worden? “We hebben gelezen dat Gent favoriet is om play-off 2 te winnen, dus we weten wat ons te doen staat (lacht). Neen, wij willen ons vooral amuseren tijdens de komende wedstrijden. We spelen iedere match en zien wel waar we uitkomen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties