15 Club Brugge-spelers aanwezig op de club tijdens vrije dag

Nicola Cantoro
| 20 reacties
15 Club Brugge-spelers aanwezig op de club tijdens vrije dag
Foto: © SC

Het gaat uitstekend met Club Brugge. Als beloning voor de goede prestaties van club gaf Michel Preud'Homme zijn spelers woensdag vrij. Maar toch kwamen maar liefst vijftien speler opdagen op de club.

Het merendeel van de spelersgroep kon zijn oren niet geloven toen ze het nieuws te horen kregen dat ze een dag thuis mochten blijven in aanloop naar de topper tegen Anderlecht. Dat gebeurde de afgelopen seizoenen op dergelijk weektijdstip en in het huidige beslissende seizoenstadium nooit eerder. “Neem morgen jullie verdiende rust”, gaf de Club-coach zijn spelers als boodschap mee. Enkel de geblesseerde spelers Meme Tchité, Jonthan Blondel, Brandon Mechele werden rond 10 uur bij de medische staf verwacht.

Een hele reeks spelers kwam toch opdagen op training. Tuur Dierckx, Vladan Kujovic, Vadis Odjidja, Kenny Fatai en Sander Coopman trokken zelfs de voetbalschoenen aan om onder leiding van Joost Desender de fysieke conditie bij te schaven. Het lange rijtje wordt door Bjorn Engels,  Tom De Sutter, Shangyuan Wang, Maxime Lestienne, Eidur Gudjohnsen, Boli Bolingoli, Birger Verstraete en Mathew Ryan afgesloten. Zij boden zich aan voor verzorging en/of oefeningen in het krachthonk. De honger is duidelijk groot bij blauw-zwart. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties