Reactie Jorgensen speelt geen verstoppertje: "We verloren van een beter team"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Jorgensen speelt geen verstoppertje: "We verloren van een beter team"
Foto: © Photonews

Jesper Jorgensen verzoop gisteren met Club Brugge in Brussel. Het blauw-zwarte middenveld kampte in de eerste helft met acute ademnood. "Anderlecht was enorm sterk in de duels", beseft ook Jesper Jorgensen.

Cédric De Volder in Anderlecht

"We hebben verloren van een sterker team", valt Jesper Jorgensen met de deur in huis. "Anderlecht slaagde erin om Club weg te bluffen. Vooral op verplaatsing liep het te gemakkelijk voor de tegenstander. Die drie doelpunten vallen bovendien op de counter."

"Belangrijk om rangen te sluiten"

"Anderlecht was simpelweg enorm sterk in de duels", gaat de Deen verder. "En dat is er eigenlijk maar één reden: nog sterker voor de dag komen. Dat is duidelijk niet gelukt. Deze nederlaag zal de sfeer in de groep echter niet veranderen. Het is belangrijk om nu de rangen te sluiten."

Club laat op die manier een unieke gelegenheid liggen om de leidersplaats over te nemen van Standard. "Het was inderdaad een leuke kans", besluit Jorgensen. "Maar die zal er de komende weken ook nog komen. Ik besteed daar eerlijk gezegd dus geen aandacht aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties