Reactie Verhulst kan zichzelf niets verwijten: "Maar had liever gewonnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Verhulst kan zichzelf niets verwijten: "Maar had liever gewonnen"
Foto: © Photonews

Sporting Lokeren kreeg vanavond niet wat het verdiende tegen RSC Anderlecht. Davino Verhulst schudde wel enkele goede reddingen uit zijn handschoenen, maar had geen verhaal tegen de paars- witte doelpunten. "Veel werk is leuk voor een doelman, maar ik had liever gewonnen."

Cédric De Volder in Lokeren

Gohi Bi Cyriac trapte RSC Anderlecht al snel op voorsprong op Daknam. De paars-witte voorsprong werd quasi onmiddellijk ongedaan gemaakt door Junior Dutra. De Waaslanders kwamen de treffer van Aleksandar Mitrovic echter nooit te boven.

"Ik weet eigenlijk niet goed wat er bij de tweede tegenstreffer gebeurde", aldus Davino Verhulst na afloop. "Ik denk dat Mitrovic sneller reageert dan Mijat Maric. Misschien dacht mijn verdediging dat de Serviër buitenspel liep? Maar uiteindelijk verdiende Lokeren vanavond meer, hé."

"Puntenaantal niet in verhouding met prestaties"

Jérôme Efong Nzolo zag dan nog een zuivere handsbal van Cheikhou Kouyaté door de vingers. "En dat maakt het allemaal extra zuur, hé. We blijven achter met amper één op negen, maar dat staat allesbehalve in verhouding met onze prestaties op het veld. Maar goed, volgende week is er opnieuw een kans om te knallen."

Peter Maes gaf Verhulst bovendien de voorkeur op Barry Boubacar Copa. Staat de doelman voor de belangrijkste weken van zijn carrière? "Ik bekijk het niet op die manier, maar ik wil me zeker en vast tonen. De coach geeft me niet voor niets een kans, hé. Ik vond het vanavond dan ook leuk om veel werk te moeten opknappen. Al had ik natuurlijk liever niets moeten doen, maar gewonnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties