Reactie Depoitre: "Afscheid nemen met Europees ticket? Graag"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Depoitre: "Afscheid nemen met Europees ticket? Graag"
Foto: © Photonews

KV Oostende stuurde vanavond Lierse SK zonder punten richting Antwerpen. Laurent Depoitre kroonde zich met twee doelpunten tot koning van het Albertpark. "We startten de nacompetitie zonder ambitie, maar mogen ondertussen dromen."

Cédric De Volder in Oostende

Laurent Depoitre tekende vanavond voor beide doelpunten in de wedstrijd tegen Lierse SK. "Ik ben dan ook tevreden over mijn wedstrijd", aldus de aanvaller na afloop. "Ik heb dit seizoen nog geen karrenvracht aan doelpunten laten optekenen, dus er konden er wel nog twee bij." (knipoogt)

De spits lag de voorbije weken in de lappenmand, maar gaf dus meteen zijn visitekaartje af. "Ik voel ik toch nog een beetje last. Maar dat is helemaal niet erg, hé. Het belette me dan ook niet om vandaag de wedstrijd te vervolmaken."

"Samenwerking met Foket bij Gent? Niet op zaken vooruitlopen"

Ondertussen prijkt KVO aan de leiding in groep A van play-off 2. "We sprokkelden toch alweer zeven punten in drie wedstrijden. We startten nochtans niet met veel ambitie aan de nacompetitie. Maar ondertussen mogen we toch dromen van meer, hé. Afscheid nemen van het Albertpark met Europees voetbal? Ja, ik zou blij zijn."

Maar dat zal dan wel sowieso ten koste gaan van KAA Gent. En laat Depoitre nu volgend jaar in de Ghelamco Arena aan de slag gaan. Voor de volledigheid: de samenwerking met die andere Buffalo - Thomas Foket - verliep vanavond alvast top. "Maar we gaan niet op de zaken vooruitlopen. (lacht) Thomas weet nog niet voor welke ploeg hij volgend seizoen zal spelen, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties