Maakt OHL het vanavond af?

Maakt OHL het vanavond af?
Foto: © Photonews

Vanavond kan de beslissende match in play-off 3 worden. Indien OHL thuis wint, is het afgelopen voor Bergen en gaan de Vlaams-Brabanders naar de eindronde met de tweedeklassers.

Wel één serieuze tegenslag voor OHL: Karel Geraerts zal er niet bij zijn, want de middenvelder zag ook in beroep zijn schorsing van twee wedstrijden bevestigd. Voor de rest kan Ivan Leko wel over een volledig fitte kern beschikken. De Leuvenaars kunnen dus de doodsteek geven bij winst.

Bij Bergen houden ze zich vast aan een strohalm, want bij drie keer winst gaan de Henegouwers door. Al zal de goal in de slotminuten van verleden week mentaal wel heel zwaar aangekomen zijn en hebben we de indruk dat er al wat berusting in de gelederen is geslopen.

Beleef de wedstrijd nog intenser!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 135 euro als favoriet OHL de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Bergen, dan kan je dat 180 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties