Reactie Vanaken voelt zich bestolen: "9.000 man zag wel hands, hé"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 88 reacties
Vanaken voelt zich bestolen: "9.000 man zag wel hands, hé"
Foto: © Photonews

De teleurstelling was van het gezicht van Hans Vanaken af te lezen na de partij tussen Sporting Lokeren en RSC Anderlecht. "Het is nu al de tweede week op rij dat er ons een duidelijke strafschop wordt onthouden. Ik weet echt niet wat ik daarvan moet denken."

Cédric De Volder in Lokeren

RSC Anderlecht ging gisteren immers met 1-2 winnen op Daknam. "Maar Lokeren verdiende zeker en vast meer", valt Hans Vanaken meteen met de deur in huis. "Na dat vroege doelpunt van Anderlecht waren we dominant, hé. Lokeren heeft nagelaten om de landskampioen dood te knijpen voor de koffie. Zelf kreeg ik ook een uitstekende kans om te scoren."

"Nagelaten om Anderlecht voor de koffie dood te knijpen"

"Op die manier blijven we achter met een één op negen", gaat de middenvelder verder. "Maar eigenlijk waren we nooit echt slechter dan onze tegenstander. En dat smaakt natuurlijk extra zuur. Misschien moeten we onze momenten beter kiezen? Of nog scherper voor de dag komen? Ik weet alleszins dat dit niet het Anderlecht was van vorige week."

Jérôme Efong Nzolo zag bovendien een duidelijke strafschop voor de Waaslanders over het hoofd. "Het is al de tweede week op rij dat er ons een duidelijke strafschop wordt onthouden", besluit Vanaken. "Ik weet echt niet wat ik daarvan moet denken. Er zijn 9.000 mensen in het stadion die de fase goed hebben beoordeeld, maar de twee scheidsrechters die in de buurt staan, zien het niet. Ja, ik voel me bestolen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties