Reactie Ciman begrijpt uitsluiting Buyens niet: "Met elf winnen we sowieso"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 31 reacties
Ciman begrijpt uitsluiting Buyens niet: "Met elf winnen we sowieso"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard geraakte vanavond niet verder dan een 2-2- gelijkspel bij KRC Genk. Laurent Ciman was niet tevreden met de prestatie van de Rouches, maar wees met een beschuldigende vinger naar de scheidsrechter. "Ik kan begrijpen dat hij een fout fluit, maar geel is het zeker niet."

Cédric De Volder in Genk

Standard pakte dan wel een puntje in de Cristal Arena, maar werd in het eerste kwart van de partij van de mat gevoetbald door KRC Genk. "Het klopt dat we slecht begonnen zijn, maar dit blijft een lastige verplaatsing. Of ik gezien de omstandigheden tevreden ben met het puntje? Nee, eerder ontgoocheld met het gelijkspel."

"Bovendien gaan er een drietal fouten vooraf aan het openingsdoelpunt", gaat de Rode Duivel verder. "Het is dan ook jammer dat we alsnog op achterstand komen, maar de reactie was niet slecht. Je kan nu wel stellen dat we verliezen van een zieke ploeg, maar uiteindelijk zal zoiets geen tweede keer gebeuren."

"Nog steeds in pole-position voor kampioenschap"

"We pakken een punt en blijven aan de leiding", vervolgt Ciman. "En dat punt is een gewonnen punt, hé. We liggen nog steeds in pole-position voor het kampioenschap. Of we nu absoluut moeten winnen van Sporting Lokeren? Dat moeten we in elke wedstrijd en tegen elke tegenstander."

Maar ook Ciman had - net als een voltallige Cristal Arena - een mening omtrent de uitsluiting van Yoni Buyens. "Met elf winnen we hier sowieso", besluit Ciman. "Ik kan begrijpen dat de scheidsrechter een fout fluit voor de tackle van Yoni, maar een gele kaart is dat zeker niet waard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties