Reactie Hazard: "We maken het onszelf moeilijk"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Hazard: "We maken het onszelf moeilijk"
Foto: © Photonews

Thorgan Hazard was na het fel bevochten gelijkspel tegen Racing Genk licht teleurgesteld. Volgens de middenvelder geeft Zulte Waregem steeds veel te veel ruimte aan de tegenstander.

Sander De Graeve in Waregem

Hazard scoorde in de eerste helft een beauty. "Die knal maakte een mooie curve dankzij die deflectie. Het was erg belangrijk om die goal te maken want ze bracht ons opnieuw in de wedstrijd", aldus de vinnige aanvallende middenvelder achteraf.

"Vooral die eerste twintig minuten speelden we niet goed"

Zulte Waregem had het toen inderdaad niet onder de markt. "Dit is play-off 1, het blijven allemaal moeilijke wedstrijden tegen sterke teams. Vorige week was het ook lastig op Standard en dat zal zo blijven tot het einde, maar we blijven ervoor gaan. We zijn nog steeds ongeslagen."

De fusieclub bracht in de eerste helft zichzelf meermaals in de problemen. "We maken het steeds moeilijk voor onszelf. We slikken veel te makkelijk doelpunten omdat we heel erg veel ruimte laten. Vooral die eerste twintig minuten was het niet goed. Daarna moesten we risico's nemen met drie verdedigers en lieten we uiteraard ruimte op de counter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties