Reactie Chevalier in bloedvorm: "Stel me geen vragen, maar trap bal gewoon binnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Chevalier in bloedvorm: "Stel me geen vragen, maar trap bal gewoon binnen"
Foto: © Photonews

Teddy Chevalier trapte KV Kortrijk vanavond met twee prachtdoelpunten voorbij Sporting Charleroi. De Fransman beleefde een woelig seizoen, maar lijkt eindelijk aan de oppervlakte te komen. "Ik heb vanavond getoond dat ik hier mijn plaats heb."

Cédric De Volder in Kortrijk

KV Kortrijk won vanavond met 2-1 van Sporting Charleroi. De Kerels kronen zich op die manier tot winnaar van poule B in play-off 2. Teddy Chevalier eiste met twee doelpunten - nummer vier en vijf in de nacompetitie nota bene - de wedstrijdbal op.

"Ik zit boordevol vertrouwen", legt de Fransman zijn prestatie uit. "Het is eigenlijk ongelooflijk dat ik na zo'n rotseizoen nog aan zes doelpunten kom. Ik stel me tegenwoordig geen vragen als ik die bal zie rollen, maar trap hem gewoon binnen. Het geluk van een spits in vorm? Hopelijk heb ik dat geluk ook tegen Oostende." (lacht)

Harde werk heeft eindelijk geloond

Op die manier speelt Chevalier zich na een half seizoen bij het tweede elftal alsnog in de kijker. "Ik ben altijd rustig gebleven, ook al was het een zware periode. Uiteindelijk heeft het harde werk geloond. Ik heb vanavond aan iedereen getoond dat ik mijn plaats heb bij Kortrijk."

Charleroi was na de koffie nochtans de betere ploeg. De Zebra's leken bij een 1-1-tussenstand op weg naar het finaleticket. "We hadden het inderdaad moeilijk", gaat Chevalier verder. "Ze hebben zich met z'n tienen goed verweerd. Ook in de slotfase kwamen er nog enkele kansen. Ook Charleroi had de groepswinst verdiend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties