Hasi weerlegt makkelijk programma: "Anderlecht pakt meer punten tegen topdrie"

Hasi weerlegt makkelijk programma: "Anderlecht pakt meer punten tegen topdrie"
Foto: © Photonews

Anderlecht lijkt met Genk, Zulte Waregem en Lokeren nog het makkelijkste programma van de drie titelkandidaten te hebben. Maar Besnik Hasi haalde serieus de wenkbrauwen op toen hem dat werd voorgelegd.

Johan Walckiers in Anderlecht

Hasi is het er immers absoluut niet mee eens dat zijn ploeg op papier de makkelijkste eindsprint heeft. "Hoe kan je dat zeggen?", vroeg Hasi luidop aan de journalisten. "Wij hebben zeker niet het makkelijkste programma. Eerst Genk, dat zonder druk kan spelen. Dan Zulte Waregem, dat thuis nog niet verloren heeft. En dan Lokeren, dat heel goed voetbal speelt."

Ik gebruik alles in mijn voorbereiding

"We spelen tegen de nummers 4, 5 en 6 ja, maar we pakten onze meeste punten tegen de ploegen uit de topdrie. En daarbij? Hebben wij alles in de hand? Er staat toch nog iemand voor ons?"

Tegen Genk wil Hasi alvast revanche voor de onterechte nederlaag in Limburg. "Bij mij leeft dat toch ja. En bij de spelers waarschijnlijk ook. Of ik dat ga gebruiken in mijn voorbereiding? Ik gebruik alles. (lacht) Maar ze zijn al gemotiveerd hoor. En de jongens die er nu zullen inkomen, zullen nog meer gemotiveerd zijn om zich te bewijzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties