Club foeterde de voorbije maanden op alles: "Maar anderen hebben niets om over te klagen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 130 reacties
Club foeterde de voorbije maanden op alles: "Maar anderen hebben niets om over te klagen"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge bevond zich de voorbije vierentwintig uur in het oog van de storm. Er werd gefoeterd op de selectie van Marc Wilmots. Maar daarmee was Club niet aan haar proefstuk toe. "Iedereen heeft het recht om te reageren", aldus Michel Preud'homme.

Cédric De Volder in Brugge

Club maakte zich de voorbije maanden niet bepaald populair. Michel Preud'homme deed al een aantal keer zijn beklag omtrent de spelleiding. Bart Verhaeghe was er niet mee gediend dat het nieuwe nationale stadion ook zal worden gebruikt door RSC Anderlecht. En gisteren stelde Vincent Mannaert zich openlijk vragen bij de selectie van Marc Wilmots.

Het kwam blauw-zwart bijna elkaar op zware kritiek te staan. Ondertussen wil Michel Preud'homme zich vooral concentreren op de titelstrijd. De hele heisa gaat dan ook eigenlijk aan hem voorbij. "Ik denk trouwens niet dat Club Brugge de enige is die nu en dan van zich laat horen, hé. Ik vind dat iedereen recht heeft om te reageren. Zeker als er dingen gebeuren waarmee die persoon het niet eens is."

Anderlecht? Als er niets is om over te klagen, kan je dat ook niet doen

Het verschil kon bij momenten niet groter zijn dan bij RSC Anderlecht. De landskampioen begon als gewond dier aan de play-offs, schoof de favorietenrol steevast in andere schoenen en was amper te betrappen op een foute toon. "Dat is natuurlijk hun keuze", besluit Preud'homme. "Maar als er niets is om over te klagen, kan je dat ook niet doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties