Louis Talpe: "Club moet nog opletten voor CL-ticket"

Louis Talpe: "Club moet nog opletten voor CL-ticket"
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Play-off 1 zit er bijna op. Met nog een wedstrijd te gaan, schieten er nog maar twee titelkandidaten over. Maar volgens acteur en sportfanaat Louis Talpe is de titelstrijd gespeeld en verandert er wellicht niets meer aan de huidige stand.

Door Mattias Verhaeghe

Club Brugge haakte deze week af in de titelstrijd en volgens Louis Talpe ligt het vooral aan de titeldruk. “Volgens mij waren Anderlecht en Standard toch iets beter bestand tegen de extra druk. Brugge vond geen antwoord in Genk en moet nu zelfs vrezen voor het ticket voor de Champions League”, aldus Talpe tegen Voetbalkrant.com.

Volgens mij waren Anderlecht en Standard toch iets beter bestand tegen de extra druk

“Het is koffiedik kijken deze play-offs. Voetbal is voetbal, elke wedstrijd moet gespeeld worden, je weet het nooit. Geen enkele analist kon de uitslag correct voorspellen. Er is zoveel gebeurd en er kan nog veel gebeuren. Elk weekend veranderde er wel iets in de stand. Dat kan ook dit weekend nog. Maar volgens mij is de strijd beslist en zal er niets meer aan de stand veranderen. Anderlecht wordt wellicht kampioen en ik vrees dat Club Brugge tevreden zal moeten zijn met een ticket voor de Europa League.”

“Je moet ook wat het geluk aan je zijde hebben. Vorig jaar was Club Brugge de beste ploeg tijdens de play-offs, maar ze werden geen kampioen. Dit jaar is Anderlecht de beste ploeg, en ze pakken de titel wellicht wel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties