Spelers vol lof voor Hasi: "Hij verdient alle credits"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 28 reacties
Spelers vol lof voor Hasi: "Hij verdient alle credits"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht veroverde zijn 33e landstitel in de geschiedenis van het Belgisch voetbal. Bram Nuytinck en Cheikhou Kouyaté straalden na afloop van de partij tegen Sporting Lokeren. "De ontlading is heel erg groot, want we geloofden er niet echt meer in", klinkt het.

Na de rode kaart van Anthony Vanden Borre was het even zweten geblazen voor paars-wit.“Na die 1-1 van Harbaoui was ik wel even bang”, steekt Nuytinck van wal. ”Het was even moeilijk, maar gelukkig kreeg ook Lokeren snel rood”, aldus de Nederlander aan Sporting Telenet.

Nuytinck straalde dan ook nu de 33e landstitel een feit is. “De ontlading is echt héél erg groot. Zeker na zulke play-offs. Wat er dit seizoen voor de ommekeer zorgde? Besnik. Hij verdient alle credits. Hij heeft de discipline en veel meer teruggebracht in dit team.”

Kouyaté: "Dit is mijn mooiste titel"

Kouyaté, die zijn vierde titel met Anderlecht mag vieren, was ook in zijn nopjes. “Dit is mijn mooiste titel, want we geloofden er op een moment niet meer in. We hebben ons eerst gericht op de derde plaats, dan op de tweede en uiteindelijk op de titel.”

De Senegalees gaf ook aan dat hij zich meer dan goed voelt op zijn nieuwe positie. “We misten een strijder op het middenveld en de coach heeft me gevraagd om die rol te vertolken. Ik hou echt van die positie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties