Opmerkelijk: supporters Club vragen zelf om prijsstijging abonnementen

Opmerkelijk: supporters Club vragen zelf om prijsstijging abonnementen
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft vandaag zijn abonnementsprijzen voor volgend seizoen bekendgemaakt. Daarbij valt op dat er een serieuze prijsstijging is in de Noord-Tribune. Maar blijkbaar wel op vraag van de supporters zelf...

Een plaatsje in Tribune Noord kost vandaag 50 euro meer dan vorig seizoen. Het gaat wel om een formule waarbij zowel de reguliere competitie als de play-offs is opgenomen. Maar opmerkelijk is dat de supporters van de sfeertribune zelf om die prijsstijging vroegen.

De spionkop is er niet voor de mensen die zo goedkoop mogelijk naar Club willen gaan

De sfeergroep North Fanatics meldt op zijn Facebook-pagina dat ze zelf de onderhandelingen zijn aangegaan. Ze willen immers niet de mensen lokken die op een zo goedkoop mogelijke manier naar de voetbal willen. "Na meerdere zeer positieve gesprekken zijn op onze aanvraag de prijzen in de noord beneden een stuk opgeslaan. Om deze redenen: de spionkop is er voor de fanatieke supporters van deze mooie club. Niet de mensen die zo goedkoop mogelijk naar Club willen gaan", laat de sfeergroep weten.

"Het was er daarom ook soms veel te druk, enorme passage aan eendagsvliegen die enkel komen als het beter gaat. De mentaliteit in de spionkop moet zijn dat je er altijd staat al verlies je week na week! Wij hopen zo ook dat de meer passieve supporters ook verhuizen naar de zuid of noord boven waar je daar dan op het gemak de wedstrijd kan volgen terwijl de spionkop onder de vlaggen zit en waar 90min gezongen zal worden. Op naar volgend seizoen! COYB!", luidt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties