Transfergeruchten van de dag: 25/05

Transfergeruchten van de dag: 25/05
Foto: © Photonews

Het seizoen zit er op en de zomerbreak is in zicht. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

De vraag van het tussenseizoen wordt misschien wel waar Thibaut Courtois na het WK aan de slag gaat. Algemeen directeur bij Atletico Madrid Gil Marin laat weten dat de Rode Duivel zelf heeft aangegeven graag bij Los Rojiblancos te blijven.

Onze landgenoten bij Tottenham wachten nog steeds op een nieuwe manager voor de ontslagen Tim Sherwood. Frank de Boer was een tijdje dé topkandidaat, al valt intussen ook de naam van Mauricio Pochettino (Southampton). Werkloze coaches als Moyes of Rijkaard vallen buiten de boot.

Jurgen Klopp wil persoonlijk dat de topschutter van de Serie A, Ciro Immobile, volgend jaar naar Dortmund komt.

Petr Cech lijkt op weg naar PSG. Op die manier haalt hij mogelijk de angel uit de concurrentiestrijd met Thibaut Courtois bij Chelsea.

Tottenham heeft zijn oog laten vallen op Fabian Schär. Hij speelt al sinds 2012 bij Basel. Ze zouden ook nog een poging willen wagen bij coach Carlo Ancelotti.

Samuel Eto'o zou dan weer van Londen naar ... Londen kunnen verhuizen. Een overstap naar Arsenal of Tottenham zegt hem wel wat.

Neil Lennon - die opstapt bij Celtic - zou in beeld zijn bij West Bromwich Albion.

Barcelona zou zich dan weer graag versterken met Marco Reus. De Spaanse media begint al te watertanden bij dit bericht.

Ricardo Kaka heeft aangegeven ooit nog eens terug te willen naar Sau Paulo FC. Wanneer en hoe, dat is nog niet geweten.

AS Roma ziet dan weer wat in een aantal Rode Duivels. Jan Vertonghen, Toby Alderweireld: ze staan allemaal op het verlanglijstje.

Zainoul Haïdara gaat van OHL naar Doornik. Die overstap is inmiddels officieel gemaakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties