Anderlecht aast op sterkhouder van Sint-Truiden

Timothy Collard
Timothy Collard
| 36 reacties
Anderlecht aast op sterkhouder van Sint-Truiden
Foto: © SC

RSC Anderlecht zou zich maar wat graag willen versterken met Yvan Erichot, één van de sterkhouders bij Sint-Truiden. De verdediger zou mee het vertrek van Cheikhou Kouyaté moeten opvangen.

Erichot speelt sinds begin 2013 bij STVV, dat hem ging wegplukken bij de B-ploeg van AS Monaco. Op Stayen ontpopte de speler uit Martinique zich dit seizoen tot een vaste waarde. Hij verscheen 25 keer aan de aftrap.

De 24-jarige verdediger maakte blijkbaar ook indruk op landskampioen Anderlecht, dat in hem een mogelijke opvolger ziet voor Cheikhou Kouyaté. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Anderlecht is een van de mogelijke pistes

De kans bestaat dat paars-wit Erichot eerst nog even stalt bij een andere eersteklasser, om de overstap naar het hoogste niveau makkelijker te verteren. De gesprekken met de entourage van de speler zijn aan de gang. “Yvan wil graag hogerop en Anderlecht is een van de mogelijke pistes”, aldus makelaar Patrick Ntanda in de krant.

Ook Nepalees toptalent op komst

Ook de 16-jarige Bimal Gharti Magar zou dichter bij een contract staan. Volgens Nepalese bronnen zou Anderlecht binnenkort rond de tafel gaan zitten met de speler die al even op proef is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties