Tielemans in de belangstelling van Juventus: "Maar hij blijft zeker bij Anderlecht"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 18 reacties
Tielemans in de belangstelling van Juventus: "Maar hij blijft zeker bij Anderlecht"
Foto: © Photonews

Hoewel hij onlangs zelf nog aangaf dat hij eerst zijn studies wil afmaken vooraleer hij aan een transfer denkt, nemen de geruchten rond een vertrek van Youri Tielemans opnieuw toe. "Maar hij gaat zeker blijven", aldus Johan Boskamp aan Voetbalkrant.com.

Door Timothy Collard

“Hij gaat zeker bij Anderlecht blijven. Hijzelf en zijn ouders zijn gewoon te slim om nu alles over boord te gooien en al voor een transfer te kiezen. Hij is misschien klaar om te vertrekken naar, maar nog niet klaar om te spelen voor een Europese topclub”, steekt Boskamp van wal in een gesprek met onze redactie.

Tielemans eindigde het seizoen in stijl en etaleerde zijn klasse meermaals in play-off 1. “Nu is het natuurlijk zaak van zich verder te ontwikkelen. Hij moet een constante vorm in zijn spel weten te leggen.”

Ik kan me niet meer herinneren dat Mourinho nog een jonge jongen in de ploeg dropte

De namen van clubs die geïnteresseerd zijn in het goudklompje van paars-wit zijn niet mis. Juventus, Arsenal, Chelsea… “Maar ik kan me niet meer herinneren wanneer Mourinho nog eens een jonge jongen in de ploeg dropte.”

“Daarom is het ook beter dat hij in België blijft. Hij kan zich niet verder ontwikkelen als hij op de bank zit bij Juventus of Chelsea, hé. Op termijn kan hij overal mee. Er zijn maar weinig spelers die op die positie zoveel diepte in hun spel kunnen leggen.”

Volgens de Italiaanse media heeft Anderlecht een prijskaartje van zeven miljoen rond de nek van Tielemans gehangen. “Zeven miljoen… dat lijkt me toch wat weinig”, besluit Boskamp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties