Fans Club geloven nog in titel: "Dit jaar moet het gebeuren"

Fans Club geloven nog in titel: "Dit jaar moet het gebeuren"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge is vanmorgen begonnen aan zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat deden ze voor de vierde opeenvolgende keer in Westkapelle. Het werd een rustige eerste training voor blauw-zwart, met een aantal trouwe fans die ook present tekenden.

Leander Mespreuve in Westkapelle

In het complex waar ook de Rode Duivels trainden voor ze naar Brazilië afreisden vatte de helft van de spelers de eerste training aan. De anderen ondergingen medische testen in het AZ Sint-Jan. Onder meer Lestienne, Meunier, Simons en Engels waren op post, maar ook heel wat beloften. In een ontspannen sfeer werd na wat balgewenning en een partijtje balbezit ook een kleine wedstrijd gespeeld. Op het einde werd nog even op uithouding getraind, maar het harde werk werd de spelers nog bespaard.

Vanaken? Graag, maar nogal duur

Slechts een 50-tal trouwe supporters daagde op voor de eerste training van Club Brugge, maar de aanwezigen hadden er wel zin in en spraken over hun ambities voor het komende seizoen. De titeldroom leeft volop en om die te verwezenlijken moet vooral de ploeg samengehouden worden, zo klinkt het bij de fans. Vanaken? “Graag, maar nogal duur”, horen we langs de lijn. Een andere versterking die zich volgens de supporters opdringt, is een concurrent voor De Sutter na het vertrek van Gudjohnsen.

"Vorig seizoen was het moment om kampioen te worden", klonk het nog bij de fan. "Maar dan moet het dit jaar maar lukken", geven ze niet op.

Voor wie er graag bij is op een van de volgende trainingen van Club, hierbij alvast het programma van de komende dagen:

Zaterdag 14 juni: training om 15u30
Zondag 15 juni om 10u
Maandag 16 juni om 10u en 15u30
Dinsdag 17 juni om 10u en 15u30
Woensdag 18 juni om 10u en 19u (oefenmatch op FC Heist)
Donderdag 19 juni om 10u en 15u30
Vrijdag 20 juni om 10u
Zaterdag 21 juni om 10u en 19u30 (oefenmatch op Diegem Sport)

Nog enkele beelden van de eerste training:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties