Sleutelspelers dicht bij vertrek: "Bod op Batshuayi en Vainqueur"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 21 reacties
Sleutelspelers dicht bij vertrek: "Bod op Batshuayi en Vainqueur"
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard-voorzitter Roland Duchätelet kondigde vrijdag nog aan dat hij zijn plannen voor een verkoop van de club heeft opgedoekt. En dus kunnen de Luikenaars zorgeloos naar het nieuwe seizoen toeleven. Alhoewel, enkele sterkhouders lijken zo goed als te vertrekken.

De ambitie van de Rouches is duidelijk. "We gaan opnieuw voor de top drie en Europees willen we het beter doen dan vorig jaar. Alleen blijft play-off 1 het belangrijkste", klinkt het uit de mond van de voorzitter in Het Nieuwsblad. "We zullen wel enkele spelers moeten laten vertrekken. Anders eindigen we in de rode cijfers."

Michy Batshuayi en William Vainqueur worden de als grootste kanshebbers beschouwd die Sclessin deze zomer verlaten. De topschutter van de vicekampioen kan op interesse rekenen van Porto en Swansea. "Er brachten al enkele clubs een bod uit op beide spelers", zegt Duchâtelet. "Als er sleutelspelers vertrekken zullen we die zo nodig vervangen. Teixeira en Trebel tekenden al en er zullen er nog volgen", beloofde hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties