Reactie Mirallas: "We hebben ons doel bereikt"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Mirallas: "We hebben ons doel bereikt"
Foto: © Photonews

België schreef opnieuw een beetje geschiedenis dinsdag. De kwartfinale halen was het doel, vertelde Kevin Mirallas. "Hier moeten we van genieten."

Robby Morren in Salvador

"We hebben bevrijd gevoetbald tegen USA. Iedereen heeft alles gegeven, het was echt goed", klonk Mirallas tevreden. "We hebben de kwalificatie volledig verdiend."

De speler van Everton kwam nog even terug op de kritiek die België incasseerde omwille van het teleurstellende spelniveau in de groepsfase. "We hebben 9 op 9 gehaald, dat is niet veel teams gelukt. En nu zitten we in de kwartfinale. Misschien was die kritiek toch niet helemaal terecht."

Toch was het voor de Belgen na de aansluitingstreffer van Team USA nog even bibberen. "Bij die 2-1 ging het stadion volledig achter hen staan en was het inderdaad nog even heel moeilijk. Op dat moment is het belangrijk dat je een goede doelman zoals Thibaut hebt."

"We hebben iets magnifieks verwezenlijkt", beseft de flankaanvaller. "Ons doel was de kwartfinale halen en daar zijn we in geslaagd. We mogen daar van genieten, maar de voorbereiding voor Argentinë begint nu."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties