Sprokkels: Juventus kaapt talent weg bij PSG, Roma huurt bij Fenerbahce

Sprokkels: Juventus kaapt talent weg bij PSG, Roma huurt bij Fenerbahce
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het WK is onderweg, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Roma huurt speler bij Fenerbahce

AS Roma maakt een nieuwe aanwinst bekend. Het gaat om Salih Ucan. De speler wordt voor één seizoen gehuurd van Fenerbahce, met de optie om hem daarna nog een seizoen te huren of definitief over te nemen.

Juventus haalt talent bij PSG

Juventus heeft Kingsley Coman onder contract gelegd. Deze 18-jarige Franse middenvelder maakt de overstap van PSG. Hij zette zijn kribbel onder een contract van liefst 5 seizoenen bij Juve.

Tickets Supercup

Fans van paars-wit die op op 20 juli (18 uur) naar de Supercup tegen Lokeren willen gaan kijken, kunnen vanaf vandaag hun tickets bestellen. Klik hier voor meer info.

Verpleegster verliest baan

De beelden gingen de wereld rond. Een verpleegster filmde de aankomst van Neymar toen hij met een gebroken ruggenwervel werd binnengebracht in het ziekenhuis. Het komt de zuster echter duur te staan want inmiddels werd ze ontslagen.

Di Maria out

Argentinië stelt alles in het werk om Angel Di Maria, die tegen België geblesseerd uitviel, klaar te stomen voor de halve finale tegen Nederland. De speler kreeg zelfs een stamceltherapiebehandeling, maar zal er niet bij zijn tegen Nederland.

Neymar out

Even leek er een droom op te staan in Brazilië dat Neymar mogelijk toch nog fit zou raken voor de finale, maar de dokter doorprikt die droom: "Hij zal er zeker niet bij zijn!"

Halilhodzic verlaat Algerije

Algerije, één van de de tegenstanders van België op het WK, moet op zoek naar een nieuwe bondscoach. De Bosniër Halilhodzic houdt het voor bekeken. Wellicht gaat hij nu aan de slag bij het Turkse Trabzonspor.

Rode Duivels rijk

De Rode Duivels krijgen voor het behalen van de kwartfinales op het WK elk 148.000 euro. Ook tijdens de kwalificaties was er al een dergelijk bedrag weggelegd voor de Rode Duivels, dus wie de hele campagne meemaakte krijgt meer dan 300.000 euro.

Adrie Koster heeft nieuwe job

Adrie Koster heeft een nieuwe job. Hij gaat aan de slag als coach van Jong Oranje.

En ook Tanghe heeft nieuwe job

En ook Stefaan Tanghe heeft een nieuwe job. Hij wordt de nieuwe scout van Utrecht in België.

Bulot en Ben Haïm niet mee op stage

Standard vertrekt op oefenstage naar Nederland, maar zal dat doen zonder Bulot en Ben Haïm. Zij mogen niet mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties