Sprokkels: Opnieuw Standard-pion voor Peeters, Antwerp-spits naar Nederland, Cercle in nieuw jasje

Sprokkels: Opnieuw Standard-pion voor Peeters, Antwerp-spits naar Nederland, Cercle in nieuw jasje
Foto: © Photonews

Het WK zit er op, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Antwerp-spits naar Nederland

Sandro Calabro verlaat Antwerp. De 31-jarige spits zet zijn carrière verder in zijn vaderland, bij RKC Waalwijk. Calabro speelde één jaar voor de oudste club van ons land.

Assistent-bondscoach leest ontslag op internet

Carlos Alberto Parreira was één van de assistenten van Felipe Scolari, die gisteren zelf zijn ontslag indiende. "Ik hoop nog op een mededeling van de Bond over mijn toekomst, want momenteel heb ik op internet gelezen dat ik mijn spullen moet pakken", aldus Parreira.

'Beste Speler' Messi verzamelt duizenden ontevredenen op sociale media

Het protest tegen de prijs voor Lionel Messi als beste speler verzamelde honderdduizenden fans op Facebook. Niemand lijkt het eens met zijn verkiezing. Robben, Kroos en Rodriguez zijn de meest genoemde namen die hem wel zouden verdienen.

Salomon Nirisarike naar STVV

Centrale verdediger Salomon Nirisarike komt de rangen van Sint-Truiden versterken. De Rwandees komt over van reeksgenoot Antwerp en tekende op Stayen een contract voor twee seizoenen.

Paus houdt zich niet wakker tijdens WK-finale

Benedictus XVI is er niet in geslaagd het einde te halen van Argentinië-Duitsland. De paus, afkomstig uit Beieren, was naar eigen zeggen wel blij met het resultaat. "Hij ging liever slapen. Ik had hem nochtans uitgenodigd", zei de Duitse aartsbisschop Georg Gaenswein.

Duitsland drukt WK-postzegel voor finale

Duitsland was er vrij gerust in. Ze drukten een postzegel ter ere van de WK-winst... nog voor de finale. De vijf miljoen exemplaren lagen al gereed voor het eerste fluitsignaal.

Opnieuw Standard-pion voor Peeters

Charlton Athletic mag nog maar eens een speler van Standard verwelkomen. George Tucudean tekende een overeenkomst voor drie seizoenen bij de Engelse tweedeklasser.

Suarez geland in Catalonië

Luis Suarez is aangekomen in Barcelona om de laatste details rond zijn transfer in orde te brengen. Barça betaalt een dikke tachtig miljoen euro aan Liverpool voor de aanvaller.

Kawashima hervat trainingen

Ondertussen zit ook de vakantie van Eiji Kawashima erop. De doelman van Standard nam met Japan deel aan het WK en kreeg enkele weken extra vakantie, maar is ondertussen aangesloten op training.

Feyenoord haalt ex-international binnen

Khalid Boulahrouz gaat opnieuw in Rotterdam voetballen. De 32-jarige verdediger tekende een contract voor één seizoen bij Feyenoord. Voor de volledigheid: de voorbije maanden was hij actief bij het Deense Brondby.

Ribéry opnieuw fit?

Franck Ribéry moest dan wel verstek geven voor het WK met rugproblemen, maar Bayern München zal wel een beroep kunnen doen op de Fransman. Ribéry hervatte vanochtend de trainingen in Beieren.

Cercle in nieuw jasje

De nieuwe truitjes van Cercle Brugge zijn klaar. Voor het nieuwe seizoen werd er gekozen voor het ontwerp van Robin Verrecas. De shirts zullen voor het eerst te bewonderen zijn in de oefenpot tegen Al Shabab. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties