Transfergeruchten van 15/07: PSV en Porto praten over Defour, Bakkali naar Portugal?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Transfergeruchten van 15/07: PSV en Porto praten over Defour, Bakkali naar Portugal?
Foto: © Photonews

Het WK zit erop en dus zijn alle ogen weer gericht op de start van de Europese competities. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Wat met Cuadrado?

Juan Cuadrado is momenteel nog eigendom van Fiorentina, maar de club wil de carrière van dribbelvaardige Colombiaan niet tegenhouden door hem een transfer te ontzeggen.

Chelsea wil nog slag slaan in Madrid

In navolging van Diego Costa, zou Chelsea ook Filipe Luis willen wegplukken bij Atlético Madrid. De 28-jarige linksachter zou nu wel heel dicht bij een overgang naar Stamford Bridge staan.

Bayern wil meewerken aan transfer Kroos

Bayern München wil meewerken aan een transfer van Toni Kroos, maar dan wel enkel tegen de juiste prijs. De Duitse middenvelder én wereldkampioen wil graag naar Real Madrid.

Manchester United wil toptransfers realiseren

Manchester United zou nog eens een poging willen ondernemen om Edinson Cavani los te weken bij Paris Saint-Germain. De Engelse recordkampioen richt ook nog steeds haar pijlen op Arturo Vidal (Juventus), Mats Hummels (Borussia Dortmund) en Angel di Maria (Real Madrid).

Van Buyten naar Anderlecht?

Daniël Van Buyten wordt in verband gebracht met een overgang naar RSC Anderlecht. De Rode Duivel is een vrije speler nadat zijn contract bij Bayern München afliep.

PSV en Porto praten over Defour

PSV en FC Porto zouden momenteel in onderhandeling zijn over Steven Defour. De Portugese topclub is op oefenstage in Nederland en staat niet weigerachtig tegenover een verkoop van de Rode Duivel.

Bakkali naar Portugal?

Zakaria Bakkali maakt mogelijk de omgekeerde beweging. Het Belgische goudklompje, op een zijspoor in Eindhoven, kan rekenen op belangstelling van Porto. Mogelijk wordt de winger in de deal-Defour betrokken.

Jong Anderlecht-talent op proef in Nederland

Anthony D’Alberto trekt de deur bij RSC Anderlecht mogelijk achter zich dicht. De kapitein van de paars-witte beloften gaat een week op proef bij de Nederlandse tweedeklasser VVV-Venlo.

Turken dromen van Ibracadabra

Fenerbahçe zou zijn oog laten vallen hebben op niemand minder dan Zlatan Ibrahimovic. De Turkse topclub zou om en bij de 20 miljoen euro op tafel willen leggen voor de Zweedse topspits.

...En ook van Kolo Touré

Trabzonspor denkt dan weer aan Kolo Touré, de verdediger van Liverpool.

United duwt door voor Vidal

Manchester United wil na Herrera en Shaw ook nog Arturo Vidal naar Old Trafford halen. De hoge transfersom blijft voorlopig nog een obstakel. De Chileense middenvelder zelf is op de hoogte van de interesse, al liet hij verstaan er niets mee in te zitten nog een jaartje bij Juventus te blijven.

Markovic medisch gekeurd

Lazar Markovic onderging maandag zijn medische tests bij de Engelse vicekampioen Liverpool. Vandaag zou de Servische winger volgens Engelse media aan het publiek worden voorgesteld.

Arsenal zit achter Ospina aan

The Gunners hebben er goede hoop op dat David Ospina naar Londen verhuist. Arsenal deed een bod van net geen vier miljoen euro op de Colombiaanse goalie van Nice.

Touré moet kiezen

Manchester City heeft Yaya Touré voor een duidelijke keuze gesteld. De Ivoriaanse middenvelder moet bij zijn terugkeer beslissen of hij blijft of vertrekt. The Citizens zien hun sterkhouder niet graag naar een andere club verkassen.

Cavani dan toch naar Premier League?

Gaat Edinson Cavani dan toch aan de slag in de Premier League? De Uruguayaan gaf eerder aan te willen blijven bij Paris Saint-Germain, maar zijn zaakwaarnemer praat nu toch met Manchester United en Chelsea.

Real drukt door voor James...

Real Madrid zou James Rodriguez beet hebben. De Koninklijke zou een slordige tachtig miljoen euro op tafel leggen voor de sterkhouder van AS Monaco.

... en denkt aan Costa Ricaanse doelman...

Keylor Navas maakte in Brazilië indruk tussen de Costa Ricaanse palen. Real Madrid volgt ondertussen ook de ontwikkelingen van de doelman. Los Blancos zien in de international een alternatief voor Iker Casillas of Diego Lopez.

... en hoopt in één adem op Kroos

Toni Kroos wordt nu echt wel aan datzelfde Real Madrid gelinkt. Bayern München bevestigde dat er onderhandelingen aan de gang zijn. “Maar we verkopen enkel tegen de juiste prijs.”

Liverpool denkt niet alleen aan Origi

Liverpool aast dan wel op Divock Origi, maar probeert ook Marco Reus naar Engeland te halen. The Reds zouden zelfs een bod van zo’n vijftig miljoen euro aan het voorbereiden zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties