Oefenwedstrijden: Beerschot-Wilrijk haalt verschroeiend uit, Cercle over de knie van tweedeklasser

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 54 reacties
Oefenwedstrijden: Beerschot-Wilrijk haalt verschroeiend uit, Cercle over de knie van tweedeklasser
Foto: © SC

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en de meeste clubs plannen nog snel enkele oefenwedstrijden om op dreef te komen. Hieronder kan je een overzichtje van de vanavond gespeelde oefenpartijen vinden.

Cercle Brugge 0 – 2 Eendracht Aalst

Cercle kwam op een dikke week voor de competitiestart met een pak jongeren in de basis. Aan de rust stond het nog steeds 0-0, maar de tweedeklasser pakte via doelpunten van Ratko Vansimpsen en Youri Lapage dan toch de volle buit.

RVC Hoboken 0 – 10 KFCO Beerschot-Wilrijk

De paarshemden lieten vanavond geen spaander heel van Hoboken. Vooral Antonio Muñoz-Herrera was de grote held van de avond met maar liefst zes doelpunten. De andere goals werden gescoord door Dyron Daal (2), Dries Ventose en Mathias Nijs.

KSV Oudenaarde 2 - 0 RC Wetteren-Kwatrecht

Ook derdeklasser Oudenaarde is al bezig aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. De geelhemden wonnen vanavond van Wetteren-Kwatrecht door doelpunten van Lauden Hugelier en Klaus De Rock.

Sporting Hasselt 0 - 6 Southampton

Sporting Hasselt beleefde vanavond een ware gala-avond. De club van voorzitter Stijn Stijnen kreeg het Engelse Southampton, dat er op oefenkamp is, over de vloer. The Saints bleken geen partij voor de Limburgers en wonnen met zware 0-6-cijfers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties