Plukt Standard toptalent weg bij Italiaanse grootmacht?

Jens Jacobs
| 55 reacties
Plukt Standard toptalent weg bij Italiaanse grootmacht?
Foto: © SC

Standard zou de jonge Fransman M'baye Niang bijna beethebben. De speler van AC Milan zou eerstdaags naar Luik komen om de transfer af te ronden.

De Rouches lijken een grote slag te slaan op de transfermarkt. M'baye Niang, een Franse spits met Senegalese roots staat op het punt medische testen af te leggen op Sclessin, dat meldt Het Belang Van Limburg.

Niang brak al op jonge leeftijd door in Frankrijk en trok op zijn 17e naar Milan. Bij de rossoneri werd hij meteen de jongste doelpuntenmaker uit de clubgeschiedenis.  Hij trok al snel de aandacht van zowat alle Europese topclubs maar zou nu dus in Luik komen voetballen.

Batshuayi doen vergeten

Standard is van plan de aanvaller eerst een jaar te huren, maar bedong wel een aankoopoptie van naar verluidt 2 miljoen euro. Dat is opmerkelijk aangezien de geschatte marktwaarde van Niang minstens 2 keer hoger ligt.

Als de transfer rond geraakt heeft Standard alvast een waardige vervanger voor de vertrokken Michy Batshuayi. Niang is snel, speelt met flair en heeft heel wat technische bagage. De Fransman kan zowel centraal in de spits spelen als op de flanken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties