Sprokkels: De Luikenaars presenteren hun tenues
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 22 reacties
Sprokkels: De Luikenaars presenteren hun tenues
Foto: © SC

Het WK zit er op, de Belgische clubs beginnen stilaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen dat met rasse schreden aan het naderen is en ook het buitenland zit niet stil. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een handig overzichtje.

Standard presenteert zijn tenue

De Belgische vicekampioen heeft als een van de laatste eersteklassers haar nieuwe truitjes voor volgend seizoen voorgesteld. De Rouches kiezen in de thuismatchen voor een combinatie van wit en rood. In de uitduels gaan de Luikenaars resoluut voor zwart.

Jallet maakt binnenlandse transfer

Christophe Jallet maakt de overgang van PSG naar die andere Franse topclub Lyon. De rechtsachter moest in Parijs vaak het onderpsit delven tegen Gregory van der Wiel en wil bij het nummer 5 van vorig seizoen meer aan spelen toekomen.

Nog steeds seizoenskaarten bij RSCA

Landskampioen Anderlecht laat weten dat er voor komend seizoen nog steeds abonnementen beschikbaar zijn. Meer info vindt u HIER.

Club Brugge zkt sponsor

Club Brugge heeft nog geen hoofdsponsor te strikken voor het nieuwe seizoen. Daardoor zijn de truitjes in het seizoensbegin met Club Brugge Foundation op de shirts.

Derde kit Chelsea

Het derde kit van Chelsea zal donkerblauw zijn, met glanzende effecten. Het nieuwe paradepaardje werd vandaag voorgesteld en is binnenkort via de clubwebsite te koop.

Droef nieuws bij Lede

Bij Jong Lede valt er droef nieuws te melden. Kantinehouder Johnny is daar plotseling overleden. De club houdt er ten stelligste aan om echtgenote Marleen, kinderen, kleinkinderen en familie zijn diepste medeleven aan te bieden in deze enorm zware periode. Dat willen wij ook doen.

Gewonden tijdens oefenduel

Een agente en een steward zijn gisterenavond gewond geraakt tijdens een vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen AS Eupen en het Duitse Bochum. De incidenten deden zich voor aan het einde van de eerste helft.

Mooi volk voor benefietwedstrijd

De benefietwedstrijd in het Vaticaan kan rekenen op de deelname van heel wat mooie namen. Zo zullen onder meer Messi, Zidane, Pirlo en Baggio erbij zijn. De opbrengst gaat naar twee organisaties die kansarmen helpen.

FIFA haalt zich woede Nederland op de hals

Nederland reageert woedend na de feestelijke opening van de bouw van een nieuw stadion in Samara. Dat moet dienst doen voor het WK in 2018. De opening door Putin en de FIFA viel samen met de dag van nationale rouw bij onze noorderburen na de vliegtuigramp.

Beloften Man City stappen van het veld

De beloften van Manchester City hebben een wedstrijd in Kroatië gestaakt wegens racisme. Aanleiding was een incident met Seko Fofana, die van het veld gestuurd werd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties