"Fans scanderen mijn naam? Wel, misschien keer ik ooit wel terug"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 11 reacties
"Fans scanderen mijn naam? Wel, misschien keer ik ooit wel terug"
Foto: © photonews

Real Madrid en Man United werken vanavond in het imposante Michigan Stadium in de VS een prestigeduel af ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Voor Cristiano Ronaldo in het bijzonder is dit uiteraard een speciale wedstrijd.

De aanvaller van Real Madrid verdedigde namelijk tussen 2003 en 2009 de kleuren van the Mancunians. Ronaldo sukkelt echter met de knie waardoor de speelkansen tegen zijn gewezen werkgever klein ogen. "Het is mijn ex-club dus ik hoop stiekem toch te spelen", verklaart hij tegenover Manchester United TV.

CR7 is zijn vorige periode in Manchester nog niet vergeten. "Als ik over Real Madrid spreek, zou ik ook steeds Man United moeten vermelden", zegt hij. "Ik kwam er toe op mijn achttiende en heb er alles gewonnen. De fans aanbeden me als hun God."

Roepende fans

Toen de reporter met een kwinkslag vermeldde dat de fans nog iedere wedstrijd zijn naam scanderen, verscheen er een brede smile op Ronaldo's gelaat. "De toekomst zal uitwijzen of ik ooit nog terugkeer. Je weet maar nooit. Real is nu mijn club en thuis, maar United is mijn tweede familie", besloot de topspeler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties