Reactie Twee op twee voor Raman in Ghelamco Arena: "Hopelijk scoor ik elke thuismatch"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Twee op twee voor Raman in Ghelamco Arena: "Hopelijk scoor ik elke thuismatch"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benito Raman maakte gisteravond zijn eerste officiële doelpunt sinds zijn terugkeer bij Gent. De aanvaller trapte de 2-1 erg secuur voorbij Pacovski. Zijn honger is alvast groot. Hij scoorde twee maal in twee wedstrijden in eigen huis en wil daar een lang vervolg aan breien.

Sander De Graeve in Gent

"Vooral het resultaat was belangrijk", aldus Raman achteraf. Voor de rust was het slappe koffie bij Gent, maar de Buffalo's herpakten zich. "De eerste helft was niet goed. We speelden te traag en gingen te snel voor de lange bal. In de tweede helft hadden we geluk dat we erg snel twee keer scoorden." De jonge spits tekende zelf voor het tweede doelpunt, maar kwam er enkele minuten eerder al heel dichtbij.

Via Pacovski ging zijn eerste echt goeie poging net naast, maar een hoekschop kreeg Gent niet. "Ik was verrast dat de doelman bleef staan. Ik twijfelde of hij die bal nog raakte, dus protesteerde ik niet. Bij de goal wist ik het: deze gaat erin." Raman scoorde zo zijn eerste officiële goal sinds zijn terugkeer, maar wil meer, veel meer. "Tegen Saint-Etienne scoorde ik ook." Hij heeft nu twee rozen op twee matchen in de Ghelamco Arena. "Hopelijk scoor ik elke thuismatch."

Misschien hielp het erbarmelijke veld. "Ik zei vorige week dat ik beter speel op een slecht veld, misschien lag het daaraan", lachte Raman. Hij beseft wel dat er nog werk aan de winkel is. "Ik moet beslissender worden, in de eerste helft kwam ik haast niet aan de bal. Als ik diepgang zocht, kwam de andere spits niet in steun. Wanneer hij de diepte in dook was ik er niet om de bal te vragen. Dat zijn werkpunten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties