Reactie Kabananga? "Verrast? Ik scoor altijd tegen topclubs"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Kabananga? "Verrast? Ik scoor altijd tegen topclubs"
Foto: © Photonews

Junior Kabananga tekende gisteren niet alleen voor een doelpunt, maar meteen voor een (halve) hold-up in de stadsderby. Cercle was werkelijk nergens, maar hield Club toch op een gelijkspel. "Dit is het puntje van de hoop", aldus de aanvaller filosofisch.

Cédric De Volder in Brugge

"We hebben dit punt verdiend", deed Junior Kabananga na het laatste fluitsignaal meteen een (eerste) opvallende uitspraak. "Ik liep met vertrouwen te voetballen en ik trap die bal goed binnen met mijn rechtervoet. Dit geeft een enorm goed gevoel na die lastige wedstrijd bij KV Oostende."

Ook Kabananga kwam voor de koffie - net als zijn tien teammakkers - helemaal niet in het stuk voor. "De coach had me gevraagd om op links te spelen om de ruimte in de rug van Thomas Meunier te benutten, maar dat liep niet goed. Daarom kreeg ik in de tweede periode een andere rol."

Hopelijk volgende week tegen Lokeren de volle buit pakken

Op die manier hield de Vereniging Club Brugge, KRC Genk en KAA Gent al op een gelijkspel. "Dit is het punt van de hoop, maar hopelijk kunnen we volgende week tegen Sporting Lokeren de volle buit eens pakken. Of het een mirakel is dat ik gescoord heb tegen Club? Nee, ik scoor altijd tegen topclubs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties