Reactie Cordaro speelt blessureleed van zich af: "En nu hopelijk geen dalen meer voor Mechelen"

Cordaro speelt blessureleed van zich af: "En nu hopelijk geen dalen meer voor Mechelen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen hield de punten knap thuis tegen Club Brugge. Een belangrijke rol was weggelegd voor Alessandro Cordaro, die voor het eerst dit seizoen in de basis stond. Hij was blij met zijn doelpunt - hoe zou je zelf zijn - en heeft vertrouwen in de toekomst.

Aernout Van Lindt in Mechelen

Het matchbegin was nochtans even slikken voor Cordaro: "Ja, het was even wennen. De eerste vijf minuten ging lastig en het eerste kwartier heb ik het wat op het gemakje aangepakt", aldus de flankspeler. "En op het einde van de match was ik ook wel moe, inderdaad. Maar tussendoor ging het wel goed."

En hoe: net Cordaro wist de belangrijke 2-1 te maken: "Ik trapte met rechts, de bal werd geblokt en ik reageerde meteen met links. Ach, het is een geweldig plezier om te kunnen scoren. De supporters gingen er helemaal achter staan en dat maakt het enkel leuker."

Even twijfel na de 0-1, maar rechtgezet

"Natuurlijk sloop er even twijfel in de ploeg na de 0-1", ging Cordaro verder. "Maar we hebben snel ons spel teruggevonden en er ons kunnen overzetten na twee-drie minuten. We hebben er allemaal hard voor gewerkt en dit doet dan ook deugd."

Volgende week wacht met Charleroi weer een heel andere match. Voor de flankspeler is het duidelijk wat er moet gebeuren: "We hebben nu weer een piek, ik hoop dat de dalen nu uitblijven voor Mechelen. We moeten regelmatiger worden in onze resultaten en dus ook in Charleroi punten pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties