PRIMEUR: Ook Mpoku op weg naar Qatar

PRIMEUR: Ook Mpoku op weg naar Qatar
Foto: © Photonews.be

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Navraag over de transfer van Lestienne naar Qatar leverde ons deze morgen verrassend nieuws op. Dezelfde groep die de transfer van de Club- speler regelt, is momenteel ook in Luik om te onderhandelen met Standard en Paul José Mpoku.

Door Johan Walckiers

De transfer van Lestienne is zo goed als rond, horen we van een welingelichte bron. De flankspeler heeft een persoonlijk akkoord waar enkel nog komma's en punten geregeld moeten worden. Het enige struikelblok is nog de vraagprijs van Club, maar de onderhandelingsgroep van de Qatarese ploegen maakt zich sterk dat het binnen dit en twee dagen geregeld zal zijn.

Uitlenen

En diezelfde groep zit momenteel ook in Luik voor onderhandelingen over een transfer van Paul José Mpoku. De flankspeler van Standard kan zich financieel serieus verbeteren en een niet nader genoemde club uit Qatar is bereid ver te gaan voor de aanvaller. Roland Duchâtelet wil Mpoku echter niet in het seizoensbegin zien vertrekken en eist dat Mpoku nog één seizoen uitgeleend wordt voor hij vertrekt.

Dat zou de club de tijd geven om een valabele vervanger aan te trekken en zo het publiek niet helemaal tot revolte aan te zetten. Ook in dit dossier wordt de volgende dagen meer nieuws verwacht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties