Pollet opnieuw fit bij Gent, Soumahoro moet nog geduld oefenen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Pollet opnieuw fit bij Gent, Soumahoro moet nog geduld oefenen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gent-coach Hein Vanhaezebrouck kan opnieuw rekenen op David Pollet. De aanvaller was enkele weken out, maar traint opnieuw volledig mee bij de Buffalo's. Ook bij Soumahoro schijnt er licht aan het eind van de tunnel.

Sander De Graeve in Gent

De pijlsnelle, maar o zo blessuregevoelige, winger zal vrijdagavond wel nog niet kunnen aantreden tegen KV Kortrijk. "Yaya heeft al deels getraind met de groep, maar de match van vrijdag komt nog te vroeg", aldus Hein Vanhaezebrouck. Verder zal ook Uros Vitas er niet bij zijn. "Hij heeft een stressfractuur aan de enkel. Eerste dachten we dat het een contusie was, maar het blijkt erger te zijn. Hij is tien dagen tot twee weken out."

Ook de langdurig geblesseerden Pedersen en Gavazaj vervolgden hun revalidatie. "Enis heeft zelfs al wat gelopen." Bij Gent lijkt de ziekenboeg alvast weer te krimpen. "Vandaag had ik 21 veldspelers en twee doelmannen ter beschikking", aldus Vanhaezebrouck. "Brian Vandenbussche had last van griep en trainde vandaag en gisteren niet mee. We moeten afwachten hoe hij zich morgen voelt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties