Anderlecht boekt klinkende overwinning in oefenpot (met beelden!)

Sander De Graeve
| 44 reacties

Paarswit oefende vandaag in eigen huis tegen het Nederlandse FC Dordrecht. De troepen van Besnik Hasi haalden een knappe overwinning binnen tegen de nummer vijftien uit de Eredivisie. Aanwinst Colin stond in de basis.

Uitblinkers waren Matias Suarez en Frank Acheampong met elk een goal en een assist. Suárez zette Anderlecht al na zeven minuten op een 1-0 voorsprong op aangeven van de snelle winger. Na goed twintig minuten maakte jongeling Samuel Bastien er 2-0 van.

Die tussenstand bleef tot aan de rust staan. Na de koffie diepte Anderlecht de score snel uit. Acheampong en Cyriac zorgden binnen de tien minuten voor een mooie 4-0. Een minuut na die treffer van Cyriac milderde Vet tot 4-1. Anderlecht maakte dus een goeie beurt in het oefengalop tegen de Nederlanders.

Startopstelling Anderlecht: Roef, Colin, Heylen, Nuytinck, Bastien- Do Nascimento, Kawaya, Kljestan, Acheampong- Suarez, Cyriac.