Eerste zege Antwerp is een feit

Caroline Tonnelier
| 52 reacties

De eerste zege van Antwerp in het seizoen 2014-2015 is een feit. The Great Old haalde het op de valreep van Dessel Sport. Het werd uiteindelijk nog 0-2 voor de bezoekers.

In de eerste helft kregen beide teams een aantal goede kansen om op voorsprong te komen. Boeckx kon zich een aantal keer onderscheiden en aan de overkant was het Owusu die het dichtst bij een treffer kwam. Zijn kopbal strandde op de paal.

Na de pauze was het wachten op de invalbeurt van Güvenc alvorens Antwerp het verschil kon maken. De middenvelder kwam in de 86e minuut in het veld en was twee minuten later al goed voor een assist. Het was Tano, ook al een invaller, die de ban brak. In blessuretijd zorgde Güvenc zelf nog voor de 0-2. Zo stelde hij de eerste driepunter voor Antwerp helemaal veilig.