Bosuil droomt van Bekerstunt: "Kans op vol huis tegen Essevee is zelfs reëel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 44 reacties
Bosuil droomt van Bekerstunt: "Kans op vol huis tegen Essevee is zelfs reëel"
Foto: © SC

Vanavond trekt Zulte Waregem naar de mythische Bosuil van Antwerp FC. De tweedeklasser is allesbehalve goed aan het seizoen begonnen, maar hoopt die kater door te spoelen tegen het ook al geteisterde Zulte Waregem. Spookt het vanavond nog eens in Deurne-Noord?

Antwerp FC won de Beker van België zelfs al twee keer in haar bestaan. In 1955 en 1992 mocht de naam van het stamnummer één gegraveerd worden in de Cup. The Great Old beseft zelf maar al te goed dat de kans op een gouden plak momenteel zo goed als onbestaande is. Maar de roodhemden ruiken wel het bloed van het geteisterde Zulte Waregem.

De oudste club van België is zelf dan wel niet denderend aan de nieuwe voetbaljaargang begonnen, maar het is geen geheim dat het kan spoken op de Bosuil. Neem het dan ook maar van ons aan: Essevee reist vanavond met klamme handjes naar Deurne-Noord. Momenteel zijn er zelfs al meer dan 5.000 tickets de deur uit. "De kans op een vol huis is vanavond dan ook reeël", is te horen bij de club. (CDV)

Tickets worden nog in voorverkoop aangeboden tot 16u. De prijs bedraagt zeventien euro per kaartje. Ook de loketten aan de Bosuil blijven vanavond - tenzij het laatste kaartje al de deur uit is natuurlijk - open. Voor de wedstrijd betaal je twintig euro voor een toegangsticket.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties