McLeish kijkt enkel naar competitie: "We haalden acht op twaalf, dus PO1 halen we zeker"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
McLeish kijkt enkel naar competitie: "We haalden acht op twaalf, dus PO1 halen we zeker"
Foto: © Photonews

KRC Genk kreeg afgelopen woensdag een opdoffer van formaat. De Limburgers werden uit de Beker van België geknikkerd door RC Mechelen. "In het eigen stadion moeten we nochtans altijd de drie punten thuishouden. En dat geldt ook voor de partij tegen Sporting Charleroi."

RC Mechelen won afgelopen woensdag met het kleinste verschil in de Cristal Arena. De tweedeklasser neemt het in de volgende ronde op tegen RSC Anderlecht, terwijl er voor KRC Genk enkel nog de strijd om play-off 1 overblijft.

"Ik heb er een goed oog in", aldus Alex McLeish op de persbabbel. "We haalden een acht op twaalf uit onze laatste vier competitiewedstrijden. We halen zeker die top zes als we dat ritme volhouden. Bovendien recupereer ik steeds meer (Derick Tshimanga en Hervé Kage zijn opnieuw speelklaar, nvdr.) spelers. Dat is positief voor de selectie."

Dat is net het mooie aan voetbal: enkel de volgende wedstrijd is van belang

De Schotse veldheer kwam ook nog een laatste keer terug op de blamage tegen RC Mechelen. "Ik heb er zelf niet van geslapen. Maar de volgende jongens sprak ik de jongens aan en heb ik gezegd dat ze de uitschakeling moesten vergeten. En dat is net het mooie aan voetbal: enkel de volgende wedstrijd is van belang."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties