Simons sluit jaartje langer niet uit: "Maar evalueer situatie om de zes maanden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 30 reacties
Simons sluit jaartje langer niet uit: "Maar evalueer situatie om de zes maanden"
Foto: © Photonews

Timmy Simons had afgelopen zondag met twee doelpunten van op de stip een belangrijk aandeel in de zege van Club Brugge tegen Standard. De 37-jarige krijger gaat nog elke week voorop in de strijd. "Mijn geheim? Ik doe elke dag een middagdutje."

Timmy Simons mist amper een strafschop. Dat bewees de aanvoerder van Club Brugge afgelopen zondag, oog in oog met Eiji Kawashima, nog maar een keer (of twee). En dat terwijl er zich in Brussel opnieuw een trauma aan het vormen is. "Maar er is geen sprake van leedvermaak. Ik weet hoe zwaar die verantwoordelijkheid weegt. En zo'n persoon kan je niet met de vinger wijzen. Of het gemakkelijk is om hem te trappen met leeftijd en ervaring? Ik trapte de strafschoppen bij al m'n clubs, maar ben wel rustiger geworden."

Je draait ondertussen al een tijdje mee op het hoogste niveau, maar de overeenkomst met Club Brugge loopt na dit seizoen af. "Ik sluit niet uit dat er nog een seizoen bij zal komen", gaat Simons verder in Het Nieuwsblad. "Ik heb met Club afgesproken om de situatie om de zes maanden te evalueren, maar het is nog lang tot december. Het mooiste moment uit mijn carrière? De titel van dit seizoen met Club. (lacht) Nee, de titel met blauw-zwart in 2005. We zegevierden toen thuis tegen RSC Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties