Kaminski over concurrentiestrijd: "Als ik mijn mening gaf, kon Proto me op mijn nummer zetten"

Kaminski over concurrentiestrijd: "Als ik mijn mening gaf, kon Proto me op mijn nummer zetten"
Foto: © photonews

Thomas Kaminski is even terug in België. Zijn uitleenbeurt aan Anorthosis Famagusta is tot nu toe een succes. Maar wat met zijn toekomst bij Anderlecht, want volgend seizoen wacht hem de concurrentiestrijd met zowel Proto als Roef.

De bijna 22-jarige doelman speelt bij Famagusta alle wedstrijden. "Ik leer meer omdat ik wedstrijden speel, ja. Bij Anderlecht verloor ik mijn vertrouwen. Ik was ’s morgens om 8 uur op de club, trainde mij dood, maar zat toch op de bank. Dan word je minder zeker en is het logisch dat er mensen aan je gaan twijfelen", zegt Kaminski in Het Nieuwsblad.

Een mens vraagt zich dan af of Kaminski deze situatie niet had zien aankomen? Met Proto staat er immers een monument in doel. "Ja, maar ik tekende bij Anderlecht omdat ze een sportief plan voorlegden, want voor het geld moest ik het in dat eerste jaar niet doen. Ze zagen in mij een toekomstige nummer één, maar ze kunnen ook niet verwachten dat ik vijf jaar geduldig ben. Ik sprak ook in elk interview mijn ambities uit en sommige mensen vonden dat niet leuk."

En daarmee doelt hij op Proto. "Het werd een steekspel, hé. Ik liet mij horen en dat gaf hem het recht om mij eens op mijn nummer te zetten in een ander interview. Ach, dat hoort erbij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties