Sprokkels: record voor 15-jarige Noor, Krul onder de scanner

Sprokkels: record voor 15-jarige Noor, Krul onder de scanner
Foto: © Photonews

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het 'ballen'. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Odegaard debuteert bij Noorwegen

De piepjonge Martin Odegaard mocht invallen in de kwalificatiewedstrijd tussen Noorwegen en Bulgarije. Met zijn 15 jaar en 297 dagen is hij de jongste voetballer ooit in een kwalificatiematch voor het EK.

Krul onder de scanner

Een scan moet meer duidelijkheid brengen over de elleboogblessure die Tim Krul opliep tijdens een training met de nationale ploeg. Morgen zou er meer nieuws zijn. De kans dat de doelman van Newcastle United haalt, lijkt echter bijzonder klein.

Maicon langer bij Roma

Verdediger Maicon blijft tot 2016 bij AS Roma. Hij tekende een nieuwe contract tot dan, met optie op nog een bijkomend jaar.

Vossen gaat trouwen

Na vijf jaar samenzijn met Audrey Delvaux heeft Jelle Vossen besloten met haar in het huwelijksbootje te willen stappen. En ze heeft ja gezegd. Heuglijk nieuws dus voor de ex-spits van Racing Genk, nu Middlesbrough.

Indische competitie begonnen

In India is de competitie begonnen. Morgen spelen Raymaekers en Van Hout al hun eerste duel tegen het Pune City van onder andere David Trezeguet.

Coosemans naar Rome?

Als Petr Cech niet naar AS Roma zou komen, dan staan er volgens Italiaanse bronnen verrassende namen als back-up op het lijstje. Wat dacht je van Colin Coosemans, de doelman van Waasland-Beveren?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties