Inter lonkt naar Standard-sterkhouder

Inter lonkt naar Standard-sterkhouder
Foto: © photonews

Paul-José Mpoku geniet de interesse van Internazionale. De Italiaanse grootmacht is de laatste jaren een deel van haar strepen verloren, maar speurt de wereld af op zoek naar versterkingen. Al is er wel meer interesse voor de sterkhouder van Standard.

Het is eigenlijk een half mirakel dat Paul-José Mpoku nog op Sclessin rondloopt. De flankaanvaller stond in het tussenseizoen net als Maxime Lestienne op het punt om een contract te tekenen voor een Qatarese investeringsmaatschappij. Het was namelijk de bedoeling om meteen uitgeleend te worden aan een Europese club. Onder meer Genoa, VfL Wolfsburg en Schalke 04 stonden in de rij om de speler van Jong België in te lijven.

Maar Mpoku kan nog steeds op interesse rekenen. De Rouche werd ook gelinkt aan SSC Napoli en Borussia Mönchengladbach, maar volgens Italiaanse media is het Internazionale dat serieus geïnteresseerd is. De Nerazzurri zijn met een voorlopige tiende plaatse nog maar eens aan een snertseizoen bezig en willen de troepen tijdens de wintermercato gevoelig versterken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties