Reactie Kage na zijn 'goal': "Mooi meegenomen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 23 reacties
Kage na zijn 'goal': "Mooi meegenomen"
Foto: © Photonews

Hervé Kage maakte vanavond wellicht het meest ophefmakende doelpunt uit zijn carrière. Zijn knal werd door Bajkovic tegen de lat geduwd en de ref keurde op aangeven van de assistent de goal goed. Ook Kage zelf viel uit de lucht.

Sander De Graeve in Genk

"Ik had wat geluk met dat fantoomdoelpunt. Ik was een beetje verrast dat de ref dat doelpunt goedkeurde. Er zal inderdaad nog vaak over gesproken worden. Ik kan er echter zelf niets aan doen, hé. Het was een mooie actie en het is mooi meegenomen", reageerde Kage achteraf.

Ook de fouten die de twee rode kaarten opleverden, werden op Kage gemaakt. "Bij die eerste is het zelfs rechtstreeks rood. Hij heeft een beetje de bal, maar komt er echt gevaarlijk in. Bij de tweede vond ik het terecht geel. Ik had echt veel pijn en toen ik recht stond wist ik even niet dat die kaart viel."

Die eerste had zelfs rechtstreeks rood moeten zijn

Kage vierde ook zijn eerste basisplaats van het seizoen. "Deze ochtend hoorden we dat Sekou (Cissé, nvdr.) geblesseerd was en ik zou starten. Het was even vreemd, want ik begon al heel lang niet meer van bij de aftrap. Ik kwam in een ploeg die wint, dat is altijd makkelijker. We waren alweer niet top, maar we wonnen wel, dat is het belangrijkste."

"Of ik nu vertrokken ben? Ik scoorde twee goals in twee matchen, allez, anderhalve goal in twee matchen (gelach). Ik hoop dat ik kan doorgaan op dit elan. Ik blijf hard werken voor de ploeg", sluit een gelukkige Kage af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties