Reactie Bossut: "Wilden iets rechtzetten voor ons fantastisch publiek"

Bossut: "Wilden iets rechtzetten voor ons fantastisch publiek"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem won nog eens, thuis tegen Racing Genk. Het speelde dominant, maar had toch - eens te meer - een goede Sammy Bossut nodig om Gerkens van de 0-1 te houden. "Het is het sterke collectief dat het heeft gedaan. De fighting spirit was terug."

Aernout Van Lindt in Waregem

Eindelijk nog eens de nul houden, dat was in competitie al lang geleden voor Sammy Bossut: "De derde keer als je de 0-5 van Standard meetelt hé", lachte de keeper de tanden bloot. "Had het 0-1 geworden door die bal van Gerkens, dan was het inderdaad misschien een ander match."

We zijn er nog niet!

Het kon ook wel eens, na misschien wel de meest deugddoende zege van de voorbije jaren voor Essevee: "Ja, het is heel goed dat we konden winnen. We wilden iets terugdoen voor ons fantastisch publiek en daar zijn we in geslaagd. De fighting spirit was terug en hier moeten we even van kunnen genieten."

Om meteen terug de voetjes op de grond te zetten: "Dit was een sterke collectieve prestatie en het is goed dat we konden winnen, maar we zijn er nog niet. Het besef moet er nu zijn dat we er nog niet zijn. Na Cercle is dat ook besproken: het was de realiteit snappen of er uit. Iedereen heeft de boodschap nu wel begrepen", aldus nog de goalie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties