Reactie Vormer: "Club moet altijd winnen in Charleroi"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Vormer: "Club moet altijd winnen in Charleroi"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Charleroi slaagde er gisteren in om Club Brugge in bedwang te houden. Ruud Vormer was echter tevreden met zijn tweede basisplaats op rij. "Ik moet nu vooral de voeten laten spreken."

Cédric De Volder in Charleroi

Het moet gezegd: het is een genot om met Ruud Vormer een babbeltje te slaan. De middenvelder is recht voor de raap en kan het mooi uitleggen in zijn sappig Rotterdams dialect. "Als Club Brugge zijnde moeten we eigenlijk altijd winnen bij Charleroi. We kregen op het einde van de wedstrijd nog enkele kansen, dus is het zonde dat we hier twee punten laten liggen."

"Al speelde Charleroi natuurlijk ook een goede partij", gaat de Nederlander verder. "Daarnaast pakte hun doelman (Nicolas Penneteau, nvdr.) nog enkele aardige ballen. Waar het probleem bij Club lag? Onze laatste pass was vaak te slordig. Na de pauze gingen we dan met de lange bal spelen en dat is niet onze sterkste kant."

Zwaar programma geen excuus om punten te verspelen

Vormer zelf kreeg voor het eerst twee wedstrijden op rij. "Ik had gisteren al door dat ik zou starten", besluit de middenvelder. "Maar ik moet nu vooral mijn voeten laten spreken. Wat ik zelf van het zware programma vind? Sommige jongens hebben daar misschien last van, maar dat is geen excuus om punten te verspelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties