Gano en Verstraete moeten dit weekend boeten voor hun uitlatingen

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 5 reacties
Gano en Verstraete moeten dit weekend boeten voor hun uitlatingen
Foto: © photonews

Clubhuurlingen Zinho Gano en Birger Verstraete hadden zich vorige week negatief uitgelaten over hun coach Rachid Chihab. Ze vertelden dat ze geen Nederlands mogen spreken omdat de trainer op die manier denkt dat ze over hem bezig zijn. Die uitlatingen komen beide spelers nu duur te staan.

Gano en Verstraete moesten de hele week individueel trainen en kregen een spreekverbod opgelegd door de club. Bovendien zijn ze ook niet opgeroepen voor de wedstrijd van morgen tegen Charleroi. Een harde beslissing van Chihab.

"Ik ben niet van plan om te reageren op de die kwestie", gaf de oefenmeester op zijn persconferentie aan. "Het enige dat ik kwijt wil is dat de groep zich aan bepaalde regels moeten houden. Als beide spelers mij iets te vertellen hebben, mogen ze dat komen doen."

Door de afwezigheid van Gano en Verstraete, én Sven Dhoest die met een verstuikte knie sukkelt, komt Chihab niet aan de noodzakelijke zes Belgen die op het wedstrijdformulier moeten staan. RMP kan op amper vier landgenoten beroep doen tegen de Zebra's en nam zo amper zestien spelers op in zijn kern.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties